fredag 20 april 2012

Grafik

Hej!
Under handledningen i vår grupp i onsdags kom det en förfrågan om workshop i trycktekniker.
Om ni är intresserade av att arbeta i textiltryck-verkstaden på HDK, behöver ni(helst i grupp)kontakta ansvarig personal och

  1. Framförallt framföra er fråga som ett önskemål:)
  2. Fråga om det är praktiskt möjligt, tidsmässigt framförallt men också om de kan internfakturera BVK för den mertid de lägger.
  3. Fråga om hur många de har möjlighet att introducera och vilken omfattning som är "obligatorisk" för att kunna arbeta i lokalen. 

En annan variant som jag har möjlighet att hjälpa till med är en introduktion i några olika trycktekniker i en grafisk verkstad i Varberg. Introduktionen kommer baseras på Alla rätt, inga fel som vanligt.

Då utbildningen inte tillhandahåller rena teknikkurser så innebär detta att ni får bekosta detta själva. Men jag kommer att finnas till hands och instruera- Susannes grupp kör handledningen där.

Kostnaden ligger på att du betalar för det material du använder, hyran för lokalen är 300 kr/ timme fördelat på en grupp (som antalet anmälda får dela på)för introduktionstillfället därefter 20 kr i timmen/ person.
Max antal i verkstaden är 10-12 personer för att det skall vara hanterbart.
Förslag på tid är onsdag, torsdag eller fredag i nästa vecka(Jag har endast möjlighet en av dagarna då helst onsdag men de andra funkar också)
Tid 10-16 inkl lunch är rimligt, du orkar inte mer

OBS! Detta är inte ett tillfälle att slutföra sin gestaltning, då ni är i en fas då ni fortfarande samlar och utforskar tankar och idéer.
Detta är bara ett smakprov.


Är du intresserad? Hör av dig till Moa i klassen.
Moa? kan du meddela mig vidare:)

Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar